К основному контенту

Екзамен дистанційно (3-АТ)

Вітаю вас, шановні студенти та студентки! Ви завершили навчання в цьому семестрі з чим я вас і поздоровляю! Тож настав час перевірити ваші знання.
4 травня 2020 року о 9.20 (2 пара) відбудеться ЕКЗАМЕН з педагогіки, який буде проходити дистанційно.
Вам необхідно створити (якщо у вас ще намає свого облікового запису) власний аккаунт у Skype (підписати необхідно вашим справжнім іменем!). У зазначений час перейти за посиланням https://join.skype.com/gdiLi6myWzI5
Зареєструватися мають всі! Екзамен буде проходити усно у синхронному режимі (одночасно для всіх), ви відповідатимете на питання по черзі. Оцінювання за 5-бальною системою.

Бажаю всім успіху та до зустрічі онлайн!

 (Нагадую, що вам потрібно до екзамену відправити на пошту викладача всі попередні завдання).

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

3-АТ Лекція "Мета та завдання виховання"

Шановні студенти-індивідуальники, ми розпочинаємо вивчення нового модуля "Теорія виховання" . Уважно слідкуйте за новинами на блозі. Ваше перше завдання: законспектуйте матеріали лекції та виконайте самостійну роботу " Видатні педагоги про мету виховання" . Завдання контроль змістового модуля .

3-АТ_Дистанційне навчання 7-8 тиждень

Доброго часу доби!   27.04 Шановні студенти, виконайте завдання лабораторної роботи. Перейдіть за цим  посиланням . Ця схема Вам знадобится при виконанні роботи. 04.05 Шановні студенти, до Вашої уваги методичні рекомендації до виконання  самостійної роботи "Педагогіка співробітництва".